Leveranciers van trapliften

Waar kan ik een traplift kopen? Op deze pagina vindt u een overzicht van leveranciers van trapliften in Nederland.

Stannah
Stannah is een Brits familiebedrijf uit Hampshire en weet als geen ander hoe belangrijk familie is, is. John Stannah is de vijfde generatie van de familie die betrokken is bij het bestuur van het bedrijf.

Stannah maakt al bijna 150 jaar innovatieve producten waarbij de nadruk ligt op specialistische producten waarmee mensen en goederen tussen verschillende verdiepingen vervoerd worden. Hieronder vallen passagiersliften, goederenliften voor het zakenleven, thuisliften, plateauliften, microliften en trolleyliften.

PractiComfort
PractiComfort is in 1990 opgericht. Er zijn vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Het assortiment bestaat uit producten die de zelfstandigheid en levenskwaliteit verhogen, zoals scootmobielen, trapliften, relaxfauteuils, sta-opfauteuils, instapbaden, badliften, rollatoren en massagebedden. 275 medewerkers zorgen iedere dag voor een topservice.

ThyssenKrupp Encasa
ThyssenKrupp Encasa uit Krimpen aan den IJssel is al sinds 1952 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor wat betreft mobiliteitsoplossingen. In alle producten en diensten van ThyssenKrupp Encasa spelen kenmerken als innovatie, service, kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol.
Thyssenkrupp levert een traplift op maat in slechts 10 dagen met 10 jaar garantie.

Otto Ooms
Otto Ooms is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling en levering van trapliften en rolstoelliften van hoogstaande kwaliteit. De slimme en subtiel vormgegeven ontwerpen zorgen er voor dat wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Eureka trapliften
Eureka Trapliften staat bekend als een trapliftenbedrijf die meedenkt om creatieve oplossingen te vinden, waardoor er altijd een oplossing voor uw belemmering voor het belopen van uw trap is te vinden. Doordat Eureka Trapliften een klein bedrijf is en een goede nauwe samenwerking heeft met ThyssenKrupp Access kunnen we flexibel te werk gaan bij het leveren en het samenstellen van traplift. ThyssenKrupp is een organisatie die een sterke positie heeft in zowel de Nederlandse als buitenlandse markt bij het leveren van trapliften, plateauliften en huisliften .

Van Otterlo Trapliften.nl
Van Otterlo Trapliften is een jonge en frisse organisatie. Tegelijkertijd beschikt de organisatie over meer dan tien jaar ervaring in de wereld van veilig en mobiel blijven wonen. Oprichter Maurits van Otterlo is allround deskundig op het gebied van trapliften en heeft ervaring met de installatie en het onderhoud van tal van vooraanstaande merken. Door zijn brede expertise en jarenlange ervaring is hij op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkelingen en de laatste technologieën op het gebied van veilig wonen. Zo weet u altijd zeker dat u een traplift in huis haalt die het beste bij uw situatie past. Duidelijk en eerlijk zaken doen staat bij Van Otterlo Trapliften centraal. Aan elke opdracht gaat een begrijpelijke offerte en opdrachtbevestiging vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook bij installatie en montage krijgt u heldere uitleg over het gebruik van uw traplift en wordt de overlast tot een minimum beperkt. Het gaat immers om uw comfort en veiligheid!

Handicare trapliften

Handicare Trapliften is ontstaan door de kennis en expertise van twee trapliftfabrikanten te bundelen. Met fabrieken in Nederland en Engeland zitten wij dichtbij de klant en kunnen we snel en flexibel leveren. In dezelfde panden als de fabriek zijn bovendien de kantoren gevestigd. Naast de vestigingen in Nederland en Engeland hebben wij nog een verkooporganisatie in Duitsland en Frankrijk.

Mist u een leverancier of heeft u een goede ervaring met één van de leveranciers? Laat dan hier een reactie achter.

Reacties zijn gesloten.